Author Topic: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?  (Read 188 times)

Saiseiki

  • Posts: 78
Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« on: January 10, 2020, 08:36:00 PM »
An OOC one I mean, like typing 'hit' alone will tell you if you can "brawl" there safely (oxymoron?).

dravage

  • Posts: 513
Re: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« Reply #1 on: January 10, 2020, 09:16:44 PM »
It's been a while, but I believe certain taverns do warn you. Otherwise no there's no prompt. In general I would recommend using the room descriptions, proximity to guards, and presence of vnpcs as a general guideline.

You can also check out the new "threaten" command.
The human vagabond steps forward, blocking a filthy grey rat from the curtain.
The human vagabond says, in sirihish:
     "You're not allowed in there."

ArmaJunkie

  • Posts: 2
Re: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« Reply #2 on: January 10, 2020, 09:41:34 PM »
Deleted ::)

mansa

  • Posts: 9773
Re: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« Reply #3 on: January 11, 2020, 12:31:25 AM »
The helpfile also states that too..

Notes:
   If you want to test whether a location allows brawling, you may type
'hit' without any victim.  Additionally, if you type 'hit <person>' and
the location doesn't support it, you will get a message letting you know.


http://armageddon.org/help/view/Hit
New Players Guide: http://gdb.armageddon.org/index.php/topic,33512.0.html


You win Armageddon, congratulations!  Type 'credits', then store your character and make a new one

Saiseiki

  • Posts: 78
Re: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« Reply #4 on: January 11, 2020, 01:31:43 AM »
Gotcha.  Thanks, everyone.

Dracul

  • Posts: 1080
    • FB
Re: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« Reply #5 on: January 11, 2020, 05:59:32 AM »
On a related note, if you are currently wanted, it will only display it in the area you are wanted (or a room away, and/or specific spots) and you can reveal it by typing STAT.
Veteran Newbie

Saiseiki

  • Posts: 78
Re: Is There a Command to Test if An Area is Crime Coded?
« Reply #6 on: January 11, 2020, 09:21:57 AM »
That's also good to know, D.  Danke.