Author Topic: Have to press C again to connect?  (Read 8105 times)

Nathvaan

  • Administrator
  • Posts: 424
Have to press C again to connect?
« on: April 29, 2013, 02:10:58 PM »
If you have to press 'C' twice while trying to connect to the game, can you please post the MUD client you are using and what version client you are using?

I am trying to replicate the problem so I can see about getting a fix in place.

Thanks!
Nathvaan

bcw81

  • Helper
  • Posts: 3069
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #1 on: April 29, 2013, 02:38:55 PM »
I'm not having that exact problem, but the first command I manually enter per log in session I need to enter twice. This has been happening since everyone else started complaining about the 'C' problem. (I have an autologin thing on my client, so I just skip through all that.)

MUSHclient.

Mudlet does not suffer this problem from my own tests.

Quote
A female voice says, in sirihish:
     "] yer a wizard, oashi"

ShaLeah

  • Posts: 5400
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #2 on: April 29, 2013, 02:44:47 PM »
I use zMud and I had an autologin trigger. My problem left with your fix though.
I'm taking an indeterminate break from Armageddon for the foreseeable future and thereby am not available for mudsex.
Quote
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.

James de Monet

  • Posts: 3405
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #3 on: April 29, 2013, 03:20:39 PM »
I use SimpleMU, and have been experiencing this issue. I will have to look up the version number when I get home.
You know I think if James simply retitled his thread "Cheese" and apologized for his first post being off-topic, all problems would be solved.

Nathvaan

  • Administrator
  • Posts: 424
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #4 on: April 29, 2013, 03:29:18 PM »
I'm not having that exact problem, but the first command I manually enter per log in session I need to enter twice. This has been happening since everyone else started complaining about the 'C' problem. (I have an autologin thing on my client, so I just skip through all that.)

MUSHclient.

Mudlet does not suffer this problem from my own tests.

This is probably the same issue.  Please let me know what version you are running when you get a moment and I will try and reproduce the issue so I can get it resolved.

Fredd

  • Posts: 1716
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #5 on: April 29, 2013, 03:33:33 PM »
It's still happening to me too. I'm using Pueblo.

Also, my guys belt and weapons dissapear (although they are still there) And I'm missing people walking (not sneaking) Into and out of rooms. Could this be a related issue? Or should I bug it?
You have never had the urge to kill yourself, before now.

The mighty Tektolnes says, in Highlord-accented sirihish,
"cast mon un shut the fuck up ~Valasurus"

bcw81

  • Helper
  • Posts: 3069
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #6 on: April 29, 2013, 03:54:12 PM »
I'm not having that exact problem, but the first command I manually enter per log in session I need to enter twice. This has been happening since everyone else started complaining about the 'C' problem. (I have an autologin thing on my client, so I just skip through all that.)

MUSHclient.

Mudlet does not suffer this problem from my own tests.

This is probably the same issue.  Please let me know what version you are running when you get a moment and I will try and reproduce the issue so I can get it resolved.
MUSHclient 4.84

Quote
A female voice says, in sirihish:
     "] yer a wizard, oashi"

Dakota

  • Posts: 1224
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #7 on: April 29, 2013, 04:00:39 PM »
Atlantis.

But it was doing this a few days ago.. Stopped today.
Czar of City Elves.

flurry

  • Posts: 3366
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #8 on: April 29, 2013, 04:03:32 PM »
Savitar 1.5.2
"No live organism can continue for long to exist sanely under conditions of absolute reality; even larks and katydids are supposed, by some, to dream." - Shirley Jackson, The Haunting of Hill House

Hitsuchi

  • Posts: 264
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #9 on: April 29, 2013, 04:41:20 PM »
Happened on and off with MUSHclient 4.73 for...a while now. Can't remember it not doing that every now and then.

musashi

  • Posts: 8982
    • My YouTube Channel
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #10 on: April 29, 2013, 05:39:36 PM »
I use PortalGT (PC based, not Mac), and still have this issue as well.
Quote from: i can haz mantis
Random Thought: Don't argue against Musasushi because.... really... you lose.
Quote from: brytta.leofa
Musashi, I hate it when you're right. ;)
Quote from: Nyr
I redacted the whole redacted.

Nathvaan

  • Administrator
  • Posts: 424
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #11 on: April 29, 2013, 07:12:19 PM »
Perfect.  I am able to reproduce which allows me to test fixes for it!

i can haz mantis

  • Posts: 730
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #12 on: April 29, 2013, 10:08:57 PM »
Savitar 1.5.3
Choppin muthafuckaz up with mandibles since 1995.

Refugee

  • Posts: 1824
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #13 on: April 29, 2013, 10:36:48 PM »
Z-Mud 7.21

It's consistent.


Morgenes

  • Board Administrator
  • Posts: 2419
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #14 on: April 29, 2013, 10:42:42 PM »
How many of these are new in the last 2 weeks, and how many of them have been around longer than that?
Morgenes

Producer
Armageddon Staff

flurry

  • Posts: 3366
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #15 on: April 29, 2013, 10:56:27 PM »
For me, with Savitar, it's definitely new within the past couple of weeks.
"No live organism can continue for long to exist sanely under conditions of absolute reality; even larks and katydids are supposed, by some, to dream." - Shirley Jackson, The Haunting of Hill House

i can haz mantis

  • Posts: 730
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #16 on: April 29, 2013, 11:05:05 PM »
For me, with Savitar, it's definitely new within the past couple of weeks.

+1
Choppin muthafuckaz up with mandibles since 1995.

James de Monet

  • Posts: 3405
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #17 on: April 29, 2013, 11:27:37 PM »
SimpleMU is new also.
You know I think if James simply retitled his thread "Cheese" and apologized for his first post being off-topic, all problems would be solved.

musashi

  • Posts: 8982
    • My YouTube Channel
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #18 on: April 29, 2013, 11:50:43 PM »
New to me also (PortalGT).
Quote from: i can haz mantis
Random Thought: Don't argue against Musasushi because.... really... you lose.
Quote from: brytta.leofa
Musashi, I hate it when you're right. ;)
Quote from: Nyr
I redacted the whole redacted.

X-D

  • Posts: 5739
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #19 on: April 30, 2013, 02:05:40 AM »
New to me, Mushclient v4.43

Oh, and it is still somewhat random as well...a little more then 50% of the time.
A gaunt, yellow-skinned gith shrieks in fear, and hauls ass.
Lizzie:
If you -want- me to think that your character is a hybrid of a black kryl and a white push-broom shaped like a penis, then you've done a great job

Kassindra

  • Posts: 678
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #20 on: April 30, 2013, 02:24:41 AM »
CMUD Pro 3.34 and has been happening consistently since the account error thing people were getting.

spicemustflow

  • Posts: 2493
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #21 on: April 30, 2013, 02:39:39 AM »
How many of these are new in the last 2 weeks, and how many of them have been around longer than that?

It had to do it for a long time, I think more than a year. Though I had to press C three times, so the current situation is a definite improvement  :P

I even asked about and was told to update my Mush Client which didn't help.

Fredd

  • Posts: 1716
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #22 on: April 30, 2013, 02:56:19 AM »
How many of these are new in the last 2 weeks, and how many of them have been around longer than that?

It's never stopped doing it since it started for everyone. At least, for me.
You have never had the urge to kill yourself, before now.

The mighty Tektolnes says, in Highlord-accented sirihish,
"cast mon un shut the fuck up ~Valasurus"

Refugee

  • Posts: 1824
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #23 on: April 30, 2013, 04:10:31 AM »
Last couple of weeks with Z-Mud.



Lizzie

  • Posts: 8222
Re: Have to press C again to connect?
« Reply #24 on: April 30, 2013, 08:02:22 AM »
For MUSHClient users - I'm using 4.73 and having no problems at all. I -did- get that extra C when the issue first cropped up, but it disappeared a couple of days later.
Talia said: Notice to all: Do not mess with Lizzie's GDB. She will cut you.
Delirium said: Notice to all: do not mess with Lizzie's soap. She will cut you.